MEET MATT ARDEO!
Tegenwoordig zwemmen er zo veel vissen in de vijver, dat het vinden van een goede DJ act niet altijd even gemakkelijk is. Of ja, tot nu toe dan. Maak kennis met “Matt (de Reiger) Ardeo” die de vijver eens flink komt opschudden. Want deze reiger mag er van een afstandje dan wel aandoenlijk uitzien, hij kan de orde in de vijver wel flink verstoren! Onopvallend komt hij binnen op je feest, maar niemand vergeet na de show dat Matt Ardeo is geweest. Hij vliegt mee met de muzikale wind van het moment, maar is niet bang om een keer uit te wijken. Matt Ardeo z’n motto is dan ook: Expect the Unexpected!

EXPECT THE UNEXPECTED!
Matt Ardeo is een DJ & MC in één en bovendien is hij een echte crowdpleaser! Hij weet zijn energie en enthousiasme altijd perfect over te brengen op het publiek. Verwacht een uur vol muzikale verrassingen gevuld met een mix van urban, house, harde reximes en natuurlijk mag er uit volle borst meegezongen worden met de beste hitjes.

Dat is waarom Matt Ardeo’s zijn motto “Expect the Unexpected!” is. Hij maakt de dansvloeren in binnen- en buitenland onveilig.

KEN IK MATT ERGENS VAN?
Net zoals een echte reiger, is Matt ook een echte verleider. Dat heeft hij wel bewezen tijdens zijn deelname aan het bekende TV-programma ‘Big Brother’ in 2021 waardoor hij er zo’n 30.000 volgers op de socials bij kreeg.

Daarnaast heeft hij zijn naam al onder een aantal dikke evenementen mogen zetten. Zo kun je hem al hebben zien draaien op onder andere Sunrise Festival, Dream Village Festival, Desperados Road Show Festival, Just Dance Outdoor en Bevrijdingsfestival Noord-Brabant, en stond hij onder andere in Poppodium 013 en Poppodium de Vorstin!

Thank You For Subscribing! You have been added to our mailing list.
Share:
© COPYRIGHT 2019 MATTARDEO.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN